top of page
IMG_2288_edited.jpg

Anne Leijdekkers

  • Gray Instagram Icon

Anne verzorgt de route en de installaties. Anne werkt als theatermaker altijd locatiespecifiek. Haar werk typeert zich door de fysieke aanwezigheid van de bezoeker in een omgeving, vaak met een performatieve benadering. Hoewel Anne al een poos niet meer in Nispen woont, is dit de eerste keer dat ze carnaval niet mee kan maken. Anne is opgegroeid met de optochten, het bouwen van wagens en later het vieren van carnaval in de stad.

geert.jpg

Geert Vlieger

  • Gray Instagram Icon

Geert ontfermt zich over de interviews en bijbehorende geluidsopnames. Geert groeide, net als Anne, op tussen het carnavalsgespuis. Met een vader die een tijd in een zeulband  speelde en een moeder in een prijswinnende carnavalsgroep kun je er moeilijk omheen. Geert is muzikant, werkzaam bij Poppodium Patronaat en sinds een aantal jaar bevlogen podcastmaker. Zijn langgekoesterde wens om een podcastserie te maken over carnaval heeft hij nog steeds, maar dit is een mooi begin!

Iris website2.png

Iris Frankhuizen

  • Gray Instagram Icon

Iris verzorgt de animaties en het technische aspect van het project. Iris is werkzaam als illustrator en animator. Ze heeft veel ervaring door haar eerdere interdisciplinaire projecten, waarbij ze ook zowel op artistiek als documentair vlak werkt. Iris is een geboren en getogen Amsterdammer, maar viert vol enthousiasme carnaval met haar Roosendaalse vrienden en geliefde. Inmiddels heeft het feest ook voor haar al een dusdanige betekenis en komt ze elk jaar naar Roosendaal om het te vieren.

Contact

heel veel dank aan

Alle geïnterviewden die de tijd hebben genomen om hun beste verhalen met ons te delen en zo een inkijkje konden geven in de rijke carnavalscultuur van Roosendaal. Daarnaast ook speciale dank aan José Notenboom voor haar rake tips en Gijs Bullens (Social Klus) voor het bieden van een opnamelocatie. Verder ook veel dank aan: Wouter van Leengoed, Susan van Leengoed, Alex de Bruijn, Angela van der Made, Frank de Jong, Geertje Braspenning, Annemarie Leijdekkers, René Leijdekkers, Bert Vlieger, Virrie Vlieger, en de Verkeersploeg Roosendaal. 

SCVR_logo.jpg
Prins Bernhard Cultuurfonds - zwart (1).
scr logo helft zwart.jpg
bottom of page